Bánhalmi Norbert

Profi fotós

Szolgáltatás: Művészi aktfotózás

Nehéz igazán megfogalmazni, hogy mivel is foglalkozok én. Valaki reklámszakembernek tart, van olyan aki pszichiáternek. Olyat is ismerek aki elborult művésznek és még több embert, akinek csak egy álmodozó félnótás vagyok. :) Nos, mikor 1979 -ben megszülettem, szerintem senki sem gondolta volna, hogy egyszer majd profi fotós leszek, hiszen az informatika volt a fő szakterületen a középiskolában és a főiskolán is. Első képeimet még nagybátyámmal közösen készítettem 1999 -ben, aki számomra a legjobb fotós volt. Majd hivatásos katonaként, szolgálati okokból kifolyólag, megismerkedtem a digitális fotográfiával és azonnal beleszerettem. Rengeteget tanultam és több mesterem is volt, akik segítettek az utamon és a mai napig is mellettem állnak. 7 évvel később, 2006 -ban létre hoztam a Magyar Honvédségen belül a fotóstúdiómat, aminek fő profilja a rendezvényfotózás. Leszerelésemet követően céggé alakultunk, s mára már több mint 25 profi és kezdő fotósnak tudok alkotási lehetőséget biztosítani, és igyekszem őket minden nap inspirálni. 2018 rendkívüli évnek számít az életemben, úgy érzem, hogy célba értem! Óriási álmom vált valóra azzal, hogy az Olympus márka egyik nagykövetévé választottak. Az egész úgy indult, hogy az egyik belépő szintű fényképezőgépükbe, amit csak hobbi célból vettem, egyszerűen csak beleszerettem :). A többi pedig már történelem. Élményeimet néha megosztom a facebook üzenőfalamon is, bár már leszokóban vagyok a közösségi média használatát illetően. Viszont van mikor kifejezetten hosszabban írok a blogomban az általam arra érdemesnek vélt történetekről. S ha már a sztoriknál tartunk fogalmam sincs, hogy miért próbáltam bele vágni a női lélek megértésébe, de 2 év leforgása alatt két könyvem is megjelent a témát illetően. Úgy tapasztalom a portfólió fotózásoknál, hogy sok embernek sejtelme sincs arról, hogy vajon ki is valójában, ezért imádom megmutatni az embereknek, hogy mennyi csodás dolog rejlik bennünk. A jó fotóhoz pedig a legfőbb adalék a SZERETET! Ez is egy olyan terület, amit csak szerelemből lehet jól csinálni. Bele kell habarodni a pillanatba! :)