Csörgits Kinga

Alternatív szexuálterapeuta

A Tudatos Intimitás Alapítvány elnöke

Szolgáltatás: Szexuálterápia, Tanácsadás, Terápiás masszázs és masszázs oktatás

Végzettségemet tekintve jógaoktató és alternatív szexuálterapeuta vagyok. Nyolc éve foglalkozom terápiával, az elmúlt három évben pedig kiemelten szexuálterápiával. Az alternatív megjelölést azért használom, mert Magyarországon jelenleg egyedülállóan, nálam a terápia szerves részét képezi a gyakorlat is. Ez azt jelenti, hogy diszfunkció (főleg testi tünetekkel járó alulműködés /merevedési zavar, anorgazmia, stb./) esetén a verbális technikákon túl, fizikailag (tehát érintéssel, masszázzsal egyéb technikákkal) is belenyúlunk a folyamatba. A férfiak és a nők eltérő igényeit figyelembe véve két szakterületen dolgozom jelenleg:

- szexuális (vagy egyéb test-lelki) erőszaknak áldozatul esett nők segítése, akik az átélt trauma következtében nem képesek teljes életet, azon belül egészséges szexuális életet élni.

- a klasszikus férfi szerepeikben frusztrált (átlagostól eltérő szexuális fantáziákkal, vágyakkal rendelkező) férfiak segítése, akik az átélt trauma következtében nem képesek teljes életet, azon belül egészséges szexuális életet élni.