Hummel Zsolt

Intimitás Gourmet

Szolgáltatás: Terápiás masszázs

Fejlődés a küszöbön túl...

Az Intimitás Gourmet egy szomatikus szexuális fejlesztési módszer. Az Intimitás Gourmet legfontosabb célja, hogy szomatikus gyakorlatokon keresztül fejlessze az egyéni szexualitás minőségét. A testi gyakorlatokon túl kiemelt fontossággal van jelen a vágy, az egyéni testi vágy, a fétisek és minden ehhez kapcsolódó szégyen, frusztráció és blokk felismerése is. Amikor belekerültem a tudatos szexualitás világába azt tapasztaltam, hogy a testtudatosító módszerek legtöbbje kimerül a masszázs és az érintéstechnikák oktatásában. A három legfontosabb dolog amire én nem kaptam választ:

1. mi legyen a vággyal, sőt mi is a vágy?

2. a testi megélésnek mennyire lehet tág a spektruma, mi is a teljes kielégülés?

3. a vágy, ami bennünk van, ami a testünk mélyén lehet forrongva, vagy épp elbújva dübörög, hogyan hozható felszínre, hogyan lehet a személyes intimitás része?

Mert ez is én vagyok. A vágy tudatosítása és az intimitásunkba való beemelése elmaradhatatlan része a szexualitásunknak. Az Intimitás Gourmet hisz abban, hogy a minőségi szexuális megélés hatással lesz az élet többi terültére is és fordítva, az élet minőségibb megélésének ereje visszahat a szexualitásra is. Mindenkinek egyéni és egyedi az útja, az Intimitás Gourmet ezért az egyéni fejlesztésre helyezi a hangsúlyt. Az Intimitás Gourmet elsődleges célja, hogy a testi megélés minősége egyszerre legyen magasabb, egyszerűbb és tisztább. Az Intimitás Gourmet lehetőséget ad azok számára akik befogadóak a szomatikus gyakorlatokra, hogy minőségibbé tegyék önnön szexualitásukat.