KIK VAGYUNK?

Ez a mi történetünk

CSAPATUNK:

Azokkal a szakemberekkel akiknek helyet biztosítottam az alapítványi együttműködésben, kivétel nélkül dolgoztam már együtt és hatékonyan kísérték nőiséggel, szexualitással, párkapcsolati dinamikával összefüggő folyamataimat. Itt fontosnak tartom kiemelni, mi is számomra az igazi fókusz és mi alapján választok szakembereket magam köré. Ahogy már említettem, ezzel az alapítványi munkával egy hiánypótló kezdeményezést szeretnék útnak indítani. A hiányt, amiről beszélek számtalanszor éreztem már terápián, továbbképzésen, nívós szakmai eseményeken is, tehát gyakorlatilag eddig mindenhol, ahová intimitás, szexualitás témakörben megérkeztem. Ez pedig a gyógyító intim tér felépítése és megtartása. Ennek okán én nagyon odafigyelek a részletekre és bármilyen általam szervezett eseményről legyen szó, biztonságos, gyógyulásra, fejlődésre, pihenésre, megnyílásra, elengedésre alkalmas intim, de nem direkt szexuális tereket építek. A tér, mint közeg kulcsfontosságú, nem is gondolnánk mennyire. Azok a szakemberek, akik itt ajánlásra kerülnek, képesek ezt a teret felépíteni és abban biztonsággal kísérni a hozzájuk érkezőket. Számomra a hitelesség ebben a témakörben itt kezdődik, ennek hiányában el is dőlt. Mert, ha ez hiányzik, nincs hova építkezni. Képzeljünk el egy ebből a szempontból kifogásolható terápiás masszázst, fotózást vagy szeánszot, ami bizalom hiányában egy újabb abúzus élménnyé válhat.