Seiner Krisztián

Profi fotós

Szolgáltatás: fotózás határok nélkül a nőiség minden minőségében

Fotós családból származom, de mégis nagyon kanyargós utat jártam be, amíg a szakmám hivatalosan is ez lett. Vendéglátó iskolában kezdtem, később kereskedelemmel is foglalkoztam, aztán szolgáltató cégem is lett , de a hobbim mindig is a fotózás volt. Elég hamar eljutottam oda, hogy nekem a családi hagyományt kell folytatnom. Beiratkoztam egy nagyon profi tanfolyamra, ahol többek között Jung Zseni, Diner Tamás, Korniss Péter és még Szipál Márton is tanított , akiktől remekül elsajátítottam az alapokat. Ezután a Fotós Iskola következett és 2015-től hivatalosan is fotós vagyok. Nem sokkal később Saját stúdiót nyitottam és most már itt a Fészek Fotó Stúdióban gyakorlom a mesterséget. Nagyon szeretem a kreatív feladatokat, a különleges fénytechnikákat , de elsősorban az emberekből áradó érzések inspirálnak. Érdekesnek tartom a kicsit extrémebb kinézetű embereket, de egyébként mindenkiben fel lehet fedezni valami kimagaslót. Van akinek a tekintete ragad meg, vagy a kisugárzása, vagy egy történet, amit elmesél. Munkáimban belső világunk művészi megfogalmazása nagy szerepet játszik és nagy örömömre egy mesterre és ha mondhatom barátra is tettem szert, aki hasonlóan gondolkozik és nagyon sokat tanulok tőle . Nagyon büszke vagyok Eifert János világhírű fotóművész barátságára, akivel sokszor együtt alkotunk és többször kiállította a fotóimat is. Szeretem megmutatni az emberek több arcát, érzéseit, szinte a lelkét is. Szeretem, ha a munkám megelégedettséggel tölti el azt, akiről készült és azt mondja a láttán, hogy igen pontosan erre gondoltam! Szeretném, ha meg tudnám mutatni a Te egyre felszabadultabb és boldogabb érzéseidet, gondolataidat a gyógyuláshoz vezető úton.

www.feszekstudio.hu