Szabó-Topor Tünde

Párkapcsolati tanácsadó, az alapítvány kommunikációs szakembere és szóvívője


Szolgáltatás: coaching

Én szerencsés ember vagyok...

Olyan családban nőttem fel, ahol az őszinteség, a szeretet, az egymás megbecsülése és tisztelete meghatározó és elsődleges volt.

Ilyen alapokkal nem volt nehéz - mondhatnád - , de valójában, még így is bukdácsoltam elég sokszor.
Ezért is tartom olyan fontosnak, hogy legyenek jó segítőink, bátor támaszaink, akik a kérdéses és nehezebb pillanatokban segítő kezet tudnak nyújtani.
Sokszor bizony nem elég egy kedves rokon, egy megértő társ, vagy egy lelkes jóbarát.

Az, hogy jól választasz párt, még nem biztos, hogy kulcs minden problémádra

Egy jó kapcsolatért bizony, nap, mint nap meg kell dolgozni. De van választásod! Azt Te döntöd el, hogy ez egy verítékes kemény meló, vagy egy napsütéses, kellemes séta lesz -e.

Én olyan ember vagyok, aki szereti, ha béke, egyensúly és szeretet veszi körül

Ezért sok mindent meg is teszek és úgy érzem képes vagyok ezt megtanítani másoknak is.
Tudom, hogy mindenki ösztönösen törekszik az egyensúlyra és a szeretet elérésére, kimutatására, de azt is tudom, hogy ez nem mindig, nem mindenkinek, nem mindenkivel egyszerű.

Ez az út lehet, hogy sokszor hosszú és rögös

De sosem járhatatlan. A falak, amiket megoldások helyett magad köré építesz, ledönthetők, ahogy a mély szakadékokból is ki lehet mászni. Nem mindegy mennyi munkával teszed ezt. Jól, vidáman, önmagunkat megtartva, önmagunkhoz hűnek maradva végigcsinálni, igazi mestermunka.

Azt gondolom, hogy együtt sokkal könnyebb, mint egymás nélkül

Igyekszem az embereket és a kapcsolatokat egy értékes, érzelmi értékrendszerként kezelni. Jó érzés meglátni a különbözőségeket és azt, hogy a válaszok végül mindig mindenkiben ott vannak.

Amikor eldöntöttem, hogy hivatás-, és szakszerűen is szeretnék segítő lenni, igyekeztem a lehető legjobb képzést megtalálni

Sok oktatási rendszert tanulmányoztam, végül, mint gyakorlott párkapcsolatban élő és, mint gyakorló emberszerető, egy olyan módszer mellett tettem le a voksom, amiben száz százalékig megbízom és gyakorlati használhatóságát nap, mint nap bizonyítva érzem.
A párkapcslati Coaching és Mediációs Intézetnél végeztem, párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, "face to face" tréner-ként.

www.nokomment.hu